Sadržaji hotela

Hotel Pakrac uz usluge smještaja, u svojoj ponudi ima i caffe bar s odvojenim prostorima za pušače i nepušače te salu za objed ukupnog kapaciteta 60 sjedećih mjesta gdje pružamo mogućnost proslava rođendanskih zabava, krštenja, obljetnica, manjih svadbi, karmina i ostalog. Tijekom ljetne sezone, gostima je na raspolaganju i velika terasa s prostorom za igru najmlađih posjetitelja. U sklopu hotela je konferencijska dvorana koja se može koristiti za poslovne sastanke i druge poslovne svrhe. Gostima je osiguran besplatni parkirališni prostor.

Svečana sala

Svečana sala kapaciteta do 300 osoba s kompletnom svečanom postavom okruglih ili pravokutnih stolova prema Vašoj želji.

Restoran

Restoran s jelima po narudžbi, radno vrijeme 12-21h svaki dan.

View Detail  

Masaže i tretmani

Opustite se u ugodnom ambijentu naše relax sobe i prepustite masaži ili tretmanima po Vašoj želji.

View Detail  

Caffe bar

Caffe Bar "Bašča" ugodan je ambijent sa odvojenim prostorima za pušače i nepušače, smješten u prizemlju Hotela Pakrac. Idealno za kratki predah ili službeni poslovni sastanak.

Terasa “Bašča”

Tijekom sezone toplijih mjeseci gostima je na raspolaganju vanjska terasa i dvorište za igru najmlađih posjetitelja. Idealno za večernje proslave tijekom vrućih ljetnih večeri.

Konferencijska dvorana

U sklopu hotela su dvije konferencijske dvorane koje se mogu koristiti za poslovne sastanke, prezentacije, promotivne skupove i slična događanja. Kontaktirajte nas za najpovoljniju ponudu.