Ugostiteljski obrt TERRANOVA, vl. Martina Terranova provodi projekt pod nazivom IKT tehnologija za zadovoljnog gosta

11. srpnja 2017. objavio/la Hotel Pakrac Nema komentara

 

Ugostiteljski obrt TERRANOVA, vl. Martina Terranova provodi projekt pod nazivom IKT tehnologija za zadovoljnog gosta koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj  putem Operativnog programa za konkurentnost i koheziju za financijsko razdoblje 2014. 2020. 

Kratki opis projekta: Uvođenjem informacijsko-komunikacijske tehnologije u poslovno-ugostiteljskom objektu Hotela Pakrac će se iskoristiti postojeća infrastruktura u objektu što će osigurati novu kategorizaciju. Projektom se želi doprinijeti maksimalnoj eksploataciji nezadovoljene potrebe usluga smještaja na tržištu zbog čega će se ponudom dodatnih usluga i povećanom kvalitetom postojećih diferencirati od ostalih pružatelja ugostiteljskih usluga.

Cilj projekta je dobiti kategorizaciju smještajnog objekta „Hotel s *** zvjezdice“ uz ponudu à la carte restorana tako da će se osigurati potrebni preduvjeti kroz uvođenje informacijsko-komunikacijskih sustava što će dovesti do podizanja kvalitete ukupne usluge, povećanja broja gostiju, novog zapošljavanja, racionalizacije troškova, optimiziranja poslovnih procesa te rasta produktivnosti i prihoda.

Očekivani rezultati projekta su:

  1. uveden elektromehanički sustav zaključavanja smještajnih jedinca i glavnog ulaza u objekt s centraliziranim nadzorom

  2. postavljeno cjelovito programsko rješenje za organiziranje i kontroliranje poslovnih funkcija u smještajnom objektu

  3. instaliran sustav za optimiziranje potrošnje energije i IP telekomunikacijski sustav

  4. uređena konferencijska dvorana za osiguranje dodatnih hotelskih usluga te nabavljena oprema za rad blagajni recepcije i restorana

  5. osigurana promocija projekta i projektnih rezultata s doprinosom Europske unije

  6. učinkovito upravljanje proračunskim sredstvima projekta i pravovremena implementacija projektnih aktivnosti

Ukupna vrijednost projekta iznosi 142.485,00 kn, a iznos koji sufinancira EU je 120.000,00 kn. Projekt se provodi u razdoblju od 9.12.2016. do 9. 9. 2017. Kontakt osoba za više informacija o projektu je Martina Terranova, vlasnica obrta.

O autoru